Sună acum: +40 751 258 080

Ajută-i să ajungă acasă

invingem-cancerul

Ajutăm copiii bolnavi de cancer care au obținut o a doua opinie medicală din străinatate să își folosească șansa de a trăi și de a avea o viață normală după cancer. Fiind din medii defavorizate, costurile suplimentare legate de transport, cazare/mâncare pentru însoțitori, tratament, medicație suplimentară neasigurată de CASS/spitale îi pot descuraja total.

Mulți dintre ei, datorită acestei bariere pe care o văd de netrecut, ajung să renunțe. Noi ne încăpățânăm să le arătăm că se poate. Se va putea și mai departe.  Datorită oamenilor. De obicei, invizibili. Am reușit în câteva cazuri. A fost extraordinar. Ne poți ajuta să le schimbăm viața donând pentru ei.

ajutam-copii-in-dificultate

1 din 2

1 din 2 copii bolnavi de cancer moare în România.

Cei care au trecut prin asta pot face o radiografie a fenomenului legat de sănătate, fiind o sursă reală a informaţiei.
După 27 de ani, pentru statul român, mulţi copiii ajung doar numere în statistici.
Statisticile morţii.

6000

6000 de copii luptă cu cancerul în această ţară.

Avem 6000 de candidaţi la titlul de SUPER – EROU. Înconjuraţi de o mână de oameni care îi ajută, lupta lor e cu atât mai necinstitită cu cât războiul pacient – boală e complicat de lupta pacient – sistem, pacient – medic, medic-medic, medic – sistem.
Se intamplă, în România, în 2017.

copii-eroi-inving-cancerul

Copiii înving. Dar, niciodată singuri.

Noi am descoperit că, fiind alături de ei, căutând soluţii pentru ei, transformându-le în realitate, îi putem salva. Aşa incât, lupta lor să se simplifice mult. Familia şi medicii care îi înconjoară, să nu renunţe să spere că zbaterea şi munca lor nu a fost în van.

Ca voluntari, am reuşit în cateva cazuri să lucrăm împreună cu medici, familie, sponsori, oameni necunoscuţi care şi-au oferit ajutorul astfel incât să le redăm copiilor viaţa normală de care ar trebui să se bucure după boală. Speranţa că îşi vor atinge într-o zi visele pe care s-au oprit să le mai viseze în momentul în care li s-a spus: „AI CANCER”.

Nu a fost deloc uşor dar a fost extraordinar de frumos.